22.1.2017

Aloituksen sanasia

The Sims - kuin rakas ystävä, jonka kanssa voi olla pitkäänkin erossa ja taas palata yhteen kuin ei koskaan olisi mitään taukoa ollutkaan. Aina ykkösestä neloseen asti Sims jaksaa ilahduttaa ja viihdyttää. Siinä vain on se jokin, kun pääsee ohjailemaan muita ja päättämään heidän kohtaloistaan.

Välillä huomaan kaipaavani paikkaa, johon voisin jakaa muistoja ja tietoja perheistäni tai ihan vain hassuista sattumuksista. Toisinaan legacy-hammasta kolottaa ja toisinaan muuten vain tahtoisi tarinoida. Siksi vihdoin ja viimein päätin perustaa tämän blogin.

Tarinani jäävät yleensä kesken, koska sims-innostus voi lopahtaa alun jälkeen nopeastikin. En varmaan ole pelannut yhtäkään sukua kolmatta sukupolvea pidemmälle, koska aina kyllästyn ja aloitan uuden. Siksikin blogi tuntuu kätevimmältä alustalta.

En siis suosittele odottamaan jatkuvaa blogin päivittelyä ja suosittelen varautumaan pitkiinkin taukoihin. Mutta täällä sitä nyt kuitenkin ollaan, blogin äärellä jälleen! Näin alkuun ajattelin aloittaa uuden Legacyn ja katsoa, mihin sillä päästään. Tervetuloa!






Hello there and welcome!

The first blog of The Sims by me, myself and I. I am not that type of a person who will be an active player all the time. I am more like a person who plays and plays not. It depends on many things like my mood, my life in general and the weather - of course. So if you begin to follow my blog, please consider, that I won't be active all the time. I blog when I feel I want to.

I will begin the blog with a Legacy as I am starting a new one today. And we will see where it goes then. Oh, and I am not quite sure yet if I am writing in English, too. Let me know if you want so.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti