1.2.2017

LC Lumineva osa 5: Eteenpäin / Moving on

Ensisuudelma avasi tien aivan uudenlaisiin sfääreihin. Eevi ja Akira viettivät lähes kaiken vapaa-aikansa tutustuen toisiinsa yhä syvemmin. Kaupungin kadut ainakin tulivat tutuiksi.

He tykästyivät erityisesti kaikkeen toiminnalliseen tekemiseen: Eevi luultavasti siksi, että silloin ei ollut vaarana joutua minkäänlaisen romanttisen eleen kohteeksi.

Eevi oli kuitenkin osin väärässä. He olivat tapailleet jo useita kuukausia, kun Akira keskeytti koripallomatsin ottamalla Eeviä kiinni käsistä. Akira ei turhia ujostellut, vaan kertoi rehdisti tunteistaan ja siitä, kuinka haluaisi muuttaa saman katon alle asumaan. Olihan se nyt taloudellisestikin järkevämpää, kun Akira kuitenkin vietti paljon aikaa Eevin luona.

Eevi tiesi, ettei hän voisi ikuisuuksia asiaa lykätäkään, ikäkin puski jo päälle kovaa tahtia. Niinpä hän myöntyi ja pian heidät nähtiinkin jo yhdessä tontin laidalla selfieitä ottamassa.

Eeviä alkoi kuitenkin pian hävettää oma nuhjuinen kotinsa, joten hän päätti kuluttaa viimeisetkin rahan rippeensä ja rakennutti heille yhteisen oman kodin. Kyllä tuntuikin hyvältä saada vihdoin ihan oikea talo tontille! Valitettavasti Akira ei tuonut minkäänlaista omaisuutta mukanaan, joten seuraavat viikot kuluivatkin kituutellen.

Välikatsaus Akiran tietoihin. Ihan mielenkiintoiset piirteet ja mukava ulkonäkö. Myönnän hieman muokanneeni Akiran ulkonäköä, mutta vain sen verran, että lihotin häntä vähäsen ja levensin olkapäitä. Elämänhaaveenaan Akiralla on keräilijän haave ja hän työskentelee teknologiauran ensimmäisellä tasolla.


Yhteenmuutosta huolimatta pari halusi jatkaa perinteitään eli mukavia yhteisiä puuhia. Akira oli löytänyt heille täydellisen kalastuspaikan, jonka he kävivätkin heti katsastamassa. Jos ei muuta, näkymät ainakin olivat kauniit.

Ja mitä sitten seuraavaksi tapahtui... Siihen Eevi ei ollut mitenkään varautunut.

"Eevi rakas... Menisitkö kanssani naimisiin?"

Eevin lävitse virtasi tunteiden kirjo. Paniikki, ilo, suru, kiusaantuneisuus, lämpö, ahdistus... Hän haukkoi hetken henkeä ja yritti saada tilanteeseen jotain tolkkua.


Pian Akira kaivoi esiin sormuksen ja se viimeistään sai Eevin tajuamaan, että mies todella oli ihan tosissaan. Hänet valtasi järjetön lämmön tunne. Tilanne ei tavallaan ollut liian romanttinen hänen makuunsa, vaan oikeastaan aika suloinen ja aivan heidän näköisensä.


"Kyllä! Mennään naimisiin!"

Kosinnan jälkeen pariskunta matkasi takaisin kotiinsa ja loppu tarinasta jäi suljetun oven taakse.

Muutamat viikot kuluivat täysin onnellisuuskuplassa, kunnes Eevi alkoi kiinnittää huomiota omaan peilikuvaansa. Hän tutkaili itseään pitkän tovin. Muttei siltikään tuntenut oloaan enää kotoisaksi. Voisikohan olla..?

Eevi istahti vessaan jännityksen sekaisin tuntein. Hän avasi raskaustestipaketin ja ryhtyi tositoimiin.

Ja niinhän siinä lopulta kävi, että hääsuunnitelmia saatiinkin lykätä pidemmälle. Piakkoihin heitä olisikin kahden sijaan kolme.


Eevi and Akira made many things together and really enjoyed each others company as far as it didn't include any romantic stuff. Soon Akira thought it was time to move in together and Eevi agreed. Eevi spent her last money to expand the house or actually build it at first. Few months later Akira decided to propose Eevi. Eevi said yes but the wedding plans are forwarded because of the surprise pregnancy. Let's welcome baby Lumineva!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti