29.1.2017

LC Lumineva osa 4: Valintoja / Choices

Ilta vaihtui aamuun. Oloaan piristääkseen Eevi päätti aloittaa puutarhanhoidolla. Uurastus kantoi kirjaimellisesti hedelmää ja kasvit sen kuin paranivat.

Eevi oli juuri saamassa työt valmiiksi, kun Toni yllättäen hypähti esille puskista. Mies oli selvästi tulkinnut edellisen illan eri tavoin kuin Eevi itse. Treffeille olisi pitänyt lähteä uudelleen, mutta Eevi yritti mahdollisimman kauniisti ilmaista, ettei ollut kiinnostunut.


Päästyään viimein eroon Tonista, oli aika lähteä etsimään uusia miehiä. Mitä pikemmin hän löytäisi vierelleen kumppanin, sitä pikemmin hän pääsisi eroon Tonista. Ei Tonissakaan sinällään vikaa ollut, mutta kipinä ei vain syttynyt. Kaupungin puisto oli tosin todella autio, mikäli pulut eivät kelvanneet sulhasehdokkaiksi.

Onneksi viereen avautui juuri nördfest-festivaali ja Eevi pääsi rynnistämään ihmisvilinään. Ihmistulvasta huolimatta hän törmäsi ensimmäisenä Akiraan - mieheen, joka oli edellisiltana jättänyt hänet tylysti yksin. Eevin sisällä kiehui, mutta hän päätti hoitaa asiansa asiallisesti. Mies selitti jotakin pakollisesta menosta, mutta Eevi vähät välitti, sillä hän näki jo seuraavan kohteensa astelevan kuvioihin.

Kyseessä oli  Neelesh. Eevi päätti tutustua häneen paremmin. Ehkä parran alla piili varsinainen komistus. Oli vain työn ja tuskan takana saada mies pysähtymään, Eevi nimittäin juoksi hänen perässään pitkät matkat. Mies taisi olla ihan muissa maailmoissa.

Lopulta he istahtivat syömään herkkuja kojuista ja olivat juuri päässet jutun alkuun, kun Akira päätti liittyä seuraan. Eevi ei kehdannut mököttää uuden miesehdokkaan edessä, joten pakkohan se oli sallia. Ja pian Eevi saikin huomata, ettei Akirakaan ollut sittenkään hassumpi tapaus.

Kun Neelesh joutui lähtemään kotiin, astui kuvioihin vielä Salim. Siinä miehet perätysten tuijottivat, mitä Eevi aikoisi seuraavaksi. Ainakin huokaista todella syvään...

Seuraavat viikot hän käytti tutustuen paremmin miehiin ja saikin viimein tietää heistä tarpeeksi tehdäkseen valinnan. Neelesh vaikutti oikein mukavalta, mutta kun paljastui hänellä olevan lapsi, Eevi hylkäsi hänet saman tien. Toni taas ei vieläkään sytyttänyt ja hän oli kaiken lisäksi työtön. Näytti siltä, että valinta tulisi kohdistumaan joko Akiraan tai Salimiin... Heidän välillään Eevi ei pystynyt tekemään valintaa. Järki sanoi Salim, mutta sydän Akira. Ehkä molemmat?

Akira tuntui kuitenkin tietävän, että nopeat syövät hitaat. Hän kutsui oitis Eevin treffeille - ihan oikeille sellaisille. Eevi meni hieman vastahakoisesti, sillä hän pelkäsi homman lähtevän aivan käsistä, siis romantiikkamielessä.

Ja niinhän siinä sitten kävikin. Voi pojat...

"Eh, no kiitos..." Eevi yritti kuitenkin parhaansa olla loukkaamatta Akiran vilpitöntä elettä. Ja olihan ruusu omalla tavallaan kaunis.

Varmuuden vuoksi Eevi kuitenkin teki Akiran kanssa ihan suullisen sopimuksen, että romantiikka voitaisiin minimoida. Pitäydytään vain tutustumisessa ja hauskanpidossa näin alkuun. Akiralle se oli ehkä kolaus, olihan hän kuitenkin romantikko itse, mutta mitäpä mies ei olisi rakkauden eteen tehnyt.


Pian koitti Eevin aikuistumisen aika. Hän kutsui koolle kaikki läheisimmät ihmiset, mutta eräs juhlijoista puuttui... Hieman synkein mielin Eevi puhalsi kynttilät ja teki toivomuksen.

Ja toive toteutui! Pian Akirakin ilmestyi mukaan juhlimaan.

Juhlat olivat mukavat, mutta niiden jälkeen tapahtui jotain täysin odottamatonta. Akira veti Eevin sivummalle ja alkoi tunnustaa rakkauttaan tälle. Hieman kiusaantuneena Eevi otti kaiken vastaan ja yritti olla välittämättä tilanteen imelyydestä. Niin kliseistä!

Hänenkin täytyi tosin myöntää, että Akiran läsnäolo sai perhoset pyörimään vatsassa ja ensisuudelma oli viedä häneltä jalat alta.

♥♥♥

Ette muuten tiedä, minkälainen homma ja vaiva oli saada nämä kaksi yhteen. Epäromanttinen luonteenpiirre todella hidastaa touhua, kun vähän väliä toinen tekee jotain, mistä romantiikkapalkki tai ystävyyspalkki laski. :D Ja tuo viimeinen suudelma... Ei jestas, tappelin sen kanssa ikuisuuden, koska jos olin Eevin "talossa", häiritsi viereinen puutarha (vettä maassa) ja kaikki haisevat tiskit jatkuvasti ja koska Eevi on epäromanttinen, hän ei pystynyt tekemään mitään romanttisia toimintoja siellä tuntiessaan olonsa tukalaksi. Viimein sain jotenkin nämä kaksi vedettyä tontin toiselle laidalle (aina kun sain toisen sinne, toinen oli jo ehtinyt muuhun puuhaan ja kerran Akira päätti äkisti lähteä kotiin), jotta pusu onnistui! Kaipaan kolmosen moveobjectsia, jolla pystyi siirtämään simejä.


It is time to choose a husband. Eevi had several good choices but she finally decided that Akira was the best. Or actually Akira just tried the most to get Eevi as a wife to be. They made a promise that Akira won't be too romantic but Eevi must admit it was a nice kiss they had after her birthday party. And about that kiss... It was the most difficult kiss I have ever seen in the Sims. Eevi is not romantic at all so it really needed time and some tricks to get them like each other.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti